Cuttad

Fyra dagar sedan jag var på SÄS för att utföra två operationer. Sterlisering och värmeballongsprängning (heter egentligen något annat som jag glömt) av slemhinnor.
Det var en sån dagoperationesvariant, så jag kom dit vid 12 och åkte hem strax innan 18 på kvällen. Gick jättebra. Först var läkaren orolig om hon skulle kunna utföra en titthålsoperation, då dom ska fylla buken med gas, och då går dom in nedanför naveln. Men eftersom jag har gjort en bukplastik och fått en ny navel, så var hon osäker. Men hon bad sin jourläkare att närvara vid operationen, då han varit med om ”omgjorda” navlar, och inte hon.
När jag vaknade på uppvaket, var jag rejält groggy, men tog inte så lång stund innan jag liksom landade och kvicknade till. Hon kom in till mig och sa att det hade gått jättebra!
Innan hade hon sagt att om dom ej kan göra titthål, så kommer dom inte göra någon sterilisering alls, för att öppna buken för en sånt litet ingrepp, var inget hon rekommenderade. Fanns ett annat ingrepp hon berättade om, men det enda jag minns é att man skulle gått på mini-piller en månad, för att sedan få nån metallbit instoppad vid äggledarna.
Som sagt, inget jag behöver veta nu då det lyckades som planerat.

Har haft rätt så ont i onsdags. Gjorde jävuluskiskt ont i axlarna! Man liksom tippas med skallen neråt under själva ingreppet, och eftersom man é fylld med gas, så brukar axlarna få känna av det. Och det gjorde det kan jag lova! Men på torsdagen hade värken i axlarna släppt, men däremot kom menspain from hell fram istället.
Men det é å andra sidan helt förståeligt, då dom ändå har varit där nere och pillat.
Idag, lördag, é faktiskt första dagen då jag inte känner något alls!
Hallelujah!!

 

Men nu….om 7 minuter börjar första delfinalen i Melodifestivalen!!
Tjooohooo!!!!

/Marina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.