Mötet & Kören

Då har jag varit på kirurgavdelningen och träffat läkarn Alexandros.

Gick la igenom historiken lite, han kollade på röntgenbilderna från SÄS och vi kom fram till att det enda som återstår nu e att göra en diagnostisk titthålsoperation. Dvs dom ska kolla om dom kan hitta orsaken till mina smärtor, via titthål. Sen får vi se vart det bär hän för dom måste se vad dom upptäcker innan dom lovar guld och gröna skogar så att säga.

Han trodde det var lång väntetid, men han visste inte så han ville inte spekulera och ge mig någon tid. Helt okej. Jag tänkte ringa nästa vecka till dom som har mer koll på det och fråga, han e kirurg och ska göra det han gör bäst.

Kändes la som ett okej mötet. Fick inte riktigt någon bonding-feeling för han då vissa saker han sa fick mig bara att undra.  Nu kör vi countdown till operationen.
Sen på kvällen fick jag äntligen gå på kören! Förra veckan, som även var startveckan hade jag missat för var inne på sjukan.

Ohhhh så roligt detta é! Vi e la runt 70ish….och sjunger låtar man kämmer igen. Ska bli riktigt kul att fortsätta. Vill ba sjunga nu….men får lugna mig lite och sjunga sen när möjligheten finns.

So long singers!!

/Marina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.