Panikångest ute

​Har varit denna helg hos Lotta i Ggb. Skulle bara egentligen varit en natt, men blev två.

Kollade på filmer och chillade. Drack lite vin och spelade texas hold-em och Chicago. 

Sedan kom en granne till Lotta upp och ville vi skulle följa med ner till torget på några glas. Vi tänkte att okej, det kan vi la göra så vi packade ihop kortleken och började göra oss iordning. Kan säga att hela dagen har jag mått sisådär.

Men vi kom inte til krogen.  När vi gick, så vid Lottas parkeringshus  fick jag panikångestattack. Jag fick hjärtklappning, mina armar domnade, tårarna forsade. Påminde lite om när jag fick det på badhuset hemma en gång. Jag skakade och bara ville tillbaka till Lottas lägenhet, så jag börjar backa springandes…för jag ville tillbaka och gömma mig under en filt. Men precis när jag ska vända mig om och fortsätta springa så backar jag rätt in i en lyckstolpe och ramlar ner. Så jag har ont i högra delen av ryggen. 

Hatar att få sån riktigt hemsk attack, framförallt när jag inte e hemma liksom. Men men vad ska jag göra. Inte lätt det här riktigt. Får lära mig andas rätt när jag känner en attack komma. Men jag drack 2-3 glas vin igår så hade svårt att känna efter. Jag var inte full! Snarare sådär lite salongsberusad när man e småfnittrig. Men när ångesten kom, då kände jag mig riktigt liten. Ville bara bort från allt och alla. Därför började jag backa…..men lyckstolpen ville la ha en dejt med mig för pang sa det. Ramlade ner, sket ner byxorna, men sen upp och in till Lotta.

Gick och la mig direkt. Även om det var (och är) svårt att röra mig då det gör ont. Men, det går la över.

/Marina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.