Bajsskitshelvete

Klart jag ska åka på all jävla skit som finns i världen. Måste varit en riktigt hemsk människa i mitt förra liv

Förra torsdag, åkte jag på ont i magen och delar av högra ryggen. Men jag tänkte, som alltid, ”jaja det ger la med sig…inge nojja sug över”

Men natten mellan torsdag och fredag spydde jag, och det blev värre så till slut tog jag kontakt med en läkar-app. Han hänvisade mig till vården för någon behövde känna på min mage, han misstänkte tarmvred då jag e GBP-opererad.

Ringde då min VC för att se om dom hade tid, men dom tyckte jag skulle åka till akuten. Sagt och gjort. Micke körde in mig vid tre halv fyra. Där tog dom kontraströntgen efter andra diverse småprover och det visade sig vara en inflammerad blindtarm, så jag skulle läggas in och opereras på lördag och om allt var OK åka hem på söndag.

Men, vi vet det mesta e inte OK med mig, så jag mådde inte superbäst lördagkväll så jag fick faktiskt stanna en extra natt. Men, då jag ej var i akutvård och ej redo för hemgång, fick jag stanna på patienthotellet. Man sköter sig själv där, som ett hotell, men finna sköterskor dygnet runt ändå.

Så istället för söndag, fick jag åka hem måndag efter lunch. Fick med mig sprutor jag skulle ge mig själv för att förhindra blodpropp, och så lite Alvedon o dyl.

Rekommendationen e att vara hemma en vecka och röra på sig, och sedan återgå till jobbet. Inga tunga lyft, och byta sårplåster efter en vecka.

Så här e jag nu, hemma, försöker röra på mig och imorrn har det gått en vecka så jag kan byta plåster. Igår fick jag feber, men tror den berodde på förstoppning för hade då ej varit på toa på exakt en vecka. Sedan släppte det, och idag har jag ärligt inte mätt tempen än, men ska la göra det inom kort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.