Lyssna på kroppen

Missade alarmet imorse på klockan, så det fick bli lite ändringar av planerna idag.
Känns konstigt att jag gjorde det, iom att jag ändå hade sovmorgon så behövde inte gå upp i ottan. Men likt förbannat missade jag att den ringde.
Tror att kroppen sa ifrån och behövde sova. Och det é helt förståeligt då jag har haft strul med sömnen det sista. Eller egentligen ända sedan jag gick in i väggen, men just det sista har jag haft svårt att sova. Vaknat flera gånger per natt av att jag har ont i höfterna och benen, så att jag har fått gå upp och gå en sväng, och sedan lagt mig igen, antingen på spikmattan och somnat eller haft turen att jag kunnat somna direkt.
Men idag, så ville inte kroppen vakna.
Så då fick den sova lite extra.
Måste lyssna på kroppen så att jag kan inom en snar framtid, förhoppningsvis bli bättre!

/Marina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.